Sažetak programa u Noći muzeja

U manifestaciji Noć muzeja '21 sudjeluje i Muzej čokolade Zagreb. Za sve posjetitelje koji žele nastaviti tradiciju posjete muzeja osigurali smo popust na ulaznice 29. siječnja 2021. Cijena ulaznice za sve posjetitelje iznositi će 40,00 kn. Muzej će biti otvoren od 11:00 do 21:00h. Za sve ostale koji nisu voljni protegnuti noge ili im je možda zima, osigurali smo stručno vođenje kroz uzbudljiv postav Muzeja čokolade ili pak radionicu izrade pralina koje ćete moći pogledati iz topline svoga doma na poveznici koja će biti istaknuta na internetskim stranicama Noći muzeja i Muzeja čokolade Zagreb.

Program

18.00 - 00.00
div
Virtualno vodstvo kroz Muzej čokolade
Stručno vodstvo kroz uzbudljiv postav Muzeja čokolade možete pratiti iz topline svoga doma. Kustosi Muzeja čokolade ispričati će Vam zanimljivosti iz povijesti čokolade, objasniti kako se čokolada proizvodi i najaviti novosti iz svijeta čokolade. Stručno vodstvo možete pratiti od 18:00h putem poveznice koja će biti istaknuta na internetskim stranicama Noći muzeja i Muzeja čokolade.
18.00 - 00.00
div
Virtualna radionica izrade pralina
Zanimljiva radionica izrade pralina može Vas naučiti sve tajne temperiranja čokolade, izrade pralina s raznim punjenjima pa se naknadno možete i sami okušati u toj slatkoj disciplini. Radionicu možete pratiti od 18:00h putem poveznice koja će biti istaknuta na internetskim stranicama Noći muzeja i Muzeja čokolade.

Sadržaj i oblikovanje programa: Muzej čokolade Zagreb