Sažetak programa u Noći muzeja

Prigodnim programom Noći muzeja 2020. priključuje se i Spomen-muzej biskupa J. J. Strossmayera. Program počinje u 18.00 sati, a završava u 22.00 sati. Ulaz je slobodan.
Program sadrži:
Prigodne radionice Srednje strukovne škole Antuna Horvata, Đakovo
Glazbeni program Tamburaškog orkestra Općine Semeljci,
Izložba Valpovački vlastelini Prandau-Normann - bibliofili, kolekcionari i donatori: izbor iz zbirki Muzeja Slavonije. U izložbi sudjeluje Muzej Slavonije. Izložba je dio izložbenog projekta Valpovački vlastelini Prandau-Normann, koji je održan 2018. godine u četiri baštinske institucije: Muzeju likovnih umjetnosti, Državnom arhivu u Osijeku, Muzeju Slavonije i Muzeju Valpovštine.
Razgledavanje Stalnog postava (vodstvo kroz stalni postav)

Program

18.00 - 19.00
div
Prigodne radionice Srednje strukovne škole Antuna Horvata
Opširnije donosimo uskoro.
20.00 - 21.00
div
Nastup Tamburaškog orkestra Općine Semeljci
Opširnije donosimo uskoro.
19.00 - 20.00
div
Otvorenje izložbe Valpovački vlastelini Prandau-Normann - bibliofili, kolekcionari i donatori (izbor iz zbirki Muzeja Slavonije)
Valpovački vlastelini Prandau-Normann - bibliofili, kolekcionari i donatori: izbor iz zbirki Muzeja Slavonije. U izložbi sudjeluje Muzej Slavonije. Izložba je dio izložbenog projekta Valpovački vlastelini Prandau-Normann, koji je održan 2018. godine u četiri baštinske institucije: Muzeju likovnih umjetnosti, Državnom arhivu u Osijeku, Muzeju Slavonije i Muzeju Valpo

Sadržaj i oblikovanje programa: Spomen-muzej biskupa J.J.Strossmayera