Sažetak programa u Noći muzeja

Na mrežnoj stranici i YouTube kanalu Pučkog otvorenog učilišta Krapina moći će se pogledati dvije izložbe održane prošle godine u Galeriji grada Krapine. Izložba crteža i tapiserija Dore Kovačević "Vrt u Zagorju" i izložba Ivane Bajcer "Od mene za tebe" i dvije virtualne izložbe. Izložba fotografija „Šuma okom šumara“ bjelovarskog salona fotografije - retrospektivna izložba fotografija izložena u veljači 2020. u zgradi Europa Buildinga u Bruxellesu, povodom hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije. Izložba likovnih radova - izbor iz fundusa Galerije grada Krapine. Radi se o odabiru radova recentnih likovnih umjetnika prikupljenih u četvrt stoljeća rada Galerije grada Krapine.

Program

18.00 - 23.00
div
Izložba crteža i tapiserija Dore Kovačević "Vrt u Zagorju"
Izložba crteža i tapiserija Dore Kovačević "Vrt u Zagorju" - izložba je bila postavljena u Galeriji u listopadu 2020. godine. Priroda i baština. Cvjetni motivi u crtežima i bogato narodno nasljeđe u tapiserijima. To je ‘Vrt u Zagorju’ umjetnice Dore Kovačević. Radil se o kolorima i crno – bijelim crtežima i tapiserijama.
18.00 - 23.00
div
Izložba Ivane Bajcer "Od mene za tebe"
Izložba Ivane Bajcer "Od mene za tebe" bila je otvorena u Galeriji u prosincu 2020. godine te je produžena do kraja siječnja 2021. Autorica Ivana Bajcer predstavlja se radovima u različitim medijima – sketchbook, umjetnička knjiga, crtež, grafika, video rad – unutar kojih izražava, iznosi i obrađuje osobna emocionalna i psihička stanja.
18.00 - 23.00
div
Izložba fotografija "Šuma okom šumara"
Izložba fotografija „Šuma okom šumara“ bjelovarskog salona fotografije retrospektivna je izložba fotografija koja je bila izložena u veljači 2020. u zgradi Europa Buildinga u Bruxellesu, povodom hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije. Izbor je to 16 fotografija sa dosadašnjih salona „Šuma okom šumara“.
18.00 - 23.00
div
Izbor iz fundusa Galerije grada Krapine
Izbor iz fundusa Galerije grada Krapine - radi se o odabiru likovnih radova recentnih likovnih umjetnika prikupljenih u četvrt stoljeća rada Galerije grada Krapine.

Sadržaj i oblikovanje programa: Pučko otvoreno učilište Krapina, Galerija grada Krapine