Sažetak programa u Noći muzeja

VR moguće nemoguće u Noći muzeja '21

U dvorištu Studija i parku Galerije Antuna Augustinčića u Klanjcu, u okviru Noći muzeja '21 – započinje izložba na otvorenom "Moguće nemoguće" Vedrana Ružića, džez glazbenika, slikara i multimedijalnog umjetnika, a može se razgledati – sukladno važećim epidemiološkim mjerama – do 31. ožujka 2021. A u Noći će se muzeja svim prostorima izložbe razlijegati autorska glazba Vedrana Ružića.

Izložba sadržava asamblaže i modificirane redimejde te građene skulpture i instalacije, izrađene od predmeta pronađenih u kućnom okružju i materijala iz kućnih rezervi. Radovi su nastajali od početka veljače prošle godine, u izolacijskoj atmosferi pošasti i elementarnih i inih nepogoda, a u istoj atmosferi ih i izlažemo.

Program

18.00 - 22.00
div
VR moguće nemoguće u Noći muzeja '21
Noćno razgledavanje izložbe na otvorenom Vedrana Ružića "Moguće nemoguće"u dvorištu Studija i u parku Galerije Antuna Augustinčića, uz umjetnikovu autorsku glazbu. Razgledavanje u skladu s epidemiološlim mjerama i preporukama. Više o umjetniku i izložbi na poveznici: http://www.gaa.mhz.hr/izlozba-na-otvorenom-vedran-ruzic--moguce-nemoguce-uz-noc-muzeja-21-a160

Galerija

Sadržaj i oblikovanje programa: Muzeji Hrvatskog zagorja – Galerija Antuna Augustinčića