Sažetak programa u Noći muzeja

Posjetitelji Muzeja "Staro selo" Kumrovec tijekom trajanja programa moći će uživati u noćnoj šetnji kroz prostor Muzeja. Tijekom obilaska pozivamo ih da izrade fotografiju motiva iz Muzeja "Staro selo" Kumrovec. Izrađene fotografije će se tijekom Noći muzeja izložiti u Muzeju "Staro selo" Kumrovec kao potvrda nezamjenjive uloge čovjeka u digitalnom dobu. Program će se održavati u objektu Niže kumrovečke pučke škole gdje će posjetitelji moći sudjelovati u predavanjima, projekcijama i interaktivnim muzejskim radionicama. Cjeloviti program bit će obogaćen glazbom u izvedbi učenika i profesora Glazbene škole iz Pregrade.

Program

18.00 - 22.00
div
Predavanja, koncerti, izložbe, radionice i projekcije
Posjetitelji će moći sudjelovati u predavanjima, koncertima, izložbi fotografija i interaktivnim radionicama. Cilj programa je osvijestiti važnost današnje digitalizacije, ali istaknuti nezamjenjivu ulogu čovjeka u digitalnom dobu.
18.00 - 21.00
div
izložba fotografija
Izložba fotografija nastat će tijekom noći muzeja. Posjetitelji će šetnjom kroz prostor muzeja izraditi svoju fotografiju koja će potom biti izložena u Muzeju "Staro selo" Kumrovec.

Galerija

Sadržaj i oblikovanje programa: Muzej “Staro selo” Kumrovec