Sažetak programa u Noći muzeja

Program započinje u 18 sati premijernim prikazivanjem kratkog promo filma o Muzeju policije. Promocija kratkog videa moći će se pratiti i uživo na Facebook stranici.
Posjetiteljima će biti dozvoljen ulazak sukladno epidemiološkim mjerama, a u 19, 20.30 i 22 sata moguće je pogledati postav muzeja uz stručno vodstvo.
Na TV ekranu unutar izložbenog prostora, ali i na web stranici moći će se pogledati izložba fotografija Koroni i potresu usprkos.

Program

18.00 - 18.10
div
Prikazivanje promo videa Muzeja policije
Promotivno prikazivanje kratkom video uratka o izložbenom prostoru Muzeja policije. Video će se moći pogledati i na web stranici te na Facebook stranici Muzeja policije.
19.00 - 23.30
div
Razgledavanje izložbenog prostora uz stručno vodstvo
Uz stručno vodstvo moći će se razgledavati izložbeni prostori s početkom u 19, 20.30 te u 22 sata. Obilazak kroz oba izložbena prostora trajat će oko 1,5 sat.
19.00 - 00.00
div
Izložba fotografija Koroni i potresu usprkos
Na web stranici i na TV ekranu unutar izložbenog prostora prikazivat će se izložba fotografija Koroni i potresu usprkos. Fotografije su nastale u ožujku i travnju 2020. godine, nakon potresu u Zagrebu, a vezane su uz rad policijskih službenika na terenu.

Galerija

Sadržaj i oblikovanje programa: Muzej policije