Sažetak programa u Noći muzeja

Muzej grada Pregrade obilježit će Noć muzeja '21. organizacijom online kviza znanja o prošlosti Pregrade uz vrijedne nagrade. Svi zainteresirani moći će u tjednu koji prethodi Noći muzeja, od 25. do 29. siječnja 2021. odigrati digitalni kviz znanja "Pregrada kroz prošlost", dostupan na stranicama muzeja na društvenim mrežama. Sudjelovanje će biti moguće do petka, 29. siječnja 2021. u 12:00 sati. Istoga dana u 16:00 sati bit će javno objavljeni najbolji sudionici kviza koji će tijekom Noći muzeja ili naknadno moći posjetiti muzej i preuzeti vrijedne nagrade. U petak, 29. siječnja 2021. radno vrijeme muzeja bit će od 14:00 do 22:00 sata. Stručna vodstva za posjetitelje bit će u 17:00, 19:00 i 21:00 sati. Dobro došli!

Program

16.00 - 16.15
div
Proglašenje pobjednika online kviza "Pregrada kroz prošlost"
Javna objava najboljih sudionika online kviza "Pregrada kroz prošlost" uz prigodne nagrade. Najuspješniji sudionici koji su odigrali online kviz "Pregrada kroz prošlost" bit će objavljeni na stranicama muzeja na društvenim mrežama, a osvojene nagrade moći će osobno preuzeti uz posjet muzeju tijekom Noći muzeja '21. ili naknadno.
17.00 - 18.00
div
Stručno vodstvo kroz stalni postav muzeja (I)
Besplatno stručno vodstvo kroz stalni postav muzeja za sve zainteresirane posjetitelje (I) Uz stručna vodstva, tijekom Noći muzeja ’21. na stranicama muzeja na društvenim mrežama objavljivat ćemo poveznice na 3D virtualne šetnje kroz Numizmatičku zbirku, Zbirku rudarstva i geologije te Ljekarničku zbirku Thierry, kao i poveznice na promotivni film muzeja za sve naše virtualne posjetitelje.
19.00 - 20.00
div
Stručno vodstvo kroz stalni postav muzeja (II)
Besplatno stručno vodstvo kroz stalni postav muzeja za sve zainteresirane posjetitelje (II) Uz stručna vodstva, tijekom Noći muzeja ’21. na stranicama muzeja na društvenim mrežama objavljivat ćemo poveznice na 3D virtualne šetnje kroz Numizmatičku zbirku, Zbirku rudarstva i geologije te Ljekarničku zbirku Thierry, kao i poveznice na promotivni film muzeja za sve naše virtualne posjetitelje.
21.00 - 22.00
div
Stručno vodstvo kroz stalni postav muzeja (III)
Besplatno stručno vodstvo kroz stalni postav muzeja za sve zainteresirane posjetitelje (III) Uz stručna vodstva, tijekom Noći muzeja ’21. na stranicama muzeja na društvenim mrežama objavljivat ćemo poveznice na 3D virtualne šetnje kroz Numizmatičku zbirku, Zbirku rudarstva i geologije te Ljekarničku zbirku Thierry, kao i poveznice na promotivni film muzeja za sve naše virtualne posjetitelje.

Galerija

Sadržaj i oblikovanje programa: Muzej grada Pregrade Zlatko Dragutin Tudjina