Sažetak programa u Noći muzeja

Program Noći muzeja u Muzeju Gacke započet će u 18 sati dočekom posjetitelja uz tradicionalna jela i slastice.

Od 18 sati do 22 sata posjetitelji će moći razgledati stalni postav na klasičan način, ali i uz korištenje suvremene tehnologije. Muzej Gacke u Noći muzeja predstavit će svoj stalni postav putem aplikacije izi.travel koja posjetiteljima omogućuje da korištenjem svojih pametnih telefona i bez pratnje vodiča upoznaju stalni postav putem teksta, fotografija i zvučnih zapisa.

Od 18 sati do 22 sata posjetitelji će moći razgledati i izložbu Baština u nestajanju: Kožara i Oteks koja se bavi tekstilnom i kožarskom industrijom grada Otočca, također pomoću pametnih telefona, tj. vodiča kojem će pristupiti putem aplikacije izi.travel.

Program

18.00 - 22.00
div
Doček posjetitelja uz tradicionalne slastice i pića
Na početku ovogodišnje Noći muzeja posjetitelje ćemo dočekati uz tradicionalne slastice i pića.
18.00 - 22.00
div
Predstavljanje mobilnog vodiča kroz stalni postav
U Noći muzeja predstavit ćemo novi doživljaj stalnog postava koji podrazumijeva korištenje pametnih telefona. Posjetitelji će po prvi put korištenjem aplikacije izi.travel i svojih pametnih telefona moći kroz tekst, sliku i zvučne zapise upoznati stalni postav Muzeja Gacke.
18.00 - 22.00
div
Predstavljanje mobilnog vodiča kroz izložbu
U Noći muzeja predstavit ćemo novi doživljaj izložbe Baština u nestajanju koji podrazumijeva korištenje pametnih telefona. Posjetitelji će po prvi put korištenjem aplikacije izi.travel i svojih pametnih telefona moći kroz tekst, sliku i zvučne zapise upoznati industrijsku baštinu grada Otočca.

Galerija

Sadržaj i oblikovanje programa: Muzej Gacke