Sažetak programa u Noći muzeja

Programom " Jubileji Muzeja "Staro selo" Kumrovec započeti će u 18,00 sati koncertom učenika i profesora Glazbene škole Pregrada kojim će se označiti pet godina uspješnog rada Područnog odjela u Kumrovcu. U slijedu događanja predstavit će se jubilarne godine održavanja interaktivnih programa i manifestacija prepoznatljivih za Muzej "Staro selo" Kumrovec: 10 godina sudjelovanja u Noći muzeja i organiziranja Ophoda trikraljskih zvjezdara te 15 godina manifestacije Ophodi Jure zelenog. Predstavljanje će biti popraćeno projekcijom na otvorenom. Tijekom trajanja programa moći će se razgledati stalni muzejski postavi.

Program

18.00 - 19.00
div
Koncert učenika i profesora Glazbene škole Pregrada
Učenici i profesori Glazbene škole u Pregradi predstavit će se repertoarom klasične glazbe te obilježiti pet godina rada Područnog odijala u Kumrovcu.
19.00 - 19.30
div
Predstavljanje jubilarnih interaktivnih programa i manifestacija
Predstavljanje deset godina sudjelovanja u programu Noć muzeja i organiziranju manifestacija Ophodaitrikraljskih zvjezdara te 15 godina manifestacije Ophoda Jure zelenog osim predavanja, bit će popraćeno i projekcijom na otvorenom .
19.30 - 20.00
div
Koncert flauta gitara
Koncert za flautu i gitaru izvest će "Duo Alladnza".

Sadržaj i oblikovanje programa: MHZ-Muzej “Staro selo” Kumrovec