Sažetak programa u Noći muzeja

AQUATIKA – SLATKOVODNI AKVARIJ KARLOVAC sudjeluje sa sljedećim programom:

1) virtualna šetnja kroz jedini slatkovodni akvarij u Hrvatskoj (https://www.aquariumkarlovac.com/virtualna-setnja/)
2) video filmić "Pogled iza scene akvarija" (https://www.aquariumkarlovac.com/video/)
3) live stream najvećeg akvarija sa najatraktivnijim primjercima riba (https://www.whatsupcams.com/hr/webcams/hrvatska/karlovacka/karlovac-hr/aquatika-karlovac-slatkovodni-akvarij-web-kamera/)
4) audio vodič kroz slatkovodni svijet (http://audiovodic.aquariumkarlovac.com/lang/hr/)
5) Nagradni natječaj na Facebook i Instagram profilu Aquatike (https://www.facebook.com/aquatikakarlovac).

Istražite bogati slatkovodni svijet flore i faune naših rijeka i jezera! :-)

Program

09.00 - 00.00
div
Virtualna šetnja kroz jedini slatkovodni akvarij u Hrvatskoj
Virtualna šetnja kroz jedini slatkovodni akvarij u Hrvatskoj putem web stranice Aquatike (https://www.aquariumkarlovac.com/virtualna-setnja/). Kroz deset točaka možete virtualno prošetati akvarijem i dobiti dojam kako izgleda jedna tipična krška rijeka koju prikazujemo, od njezina izvora do ušća.
09.00 - 00.00
div
Video filmić "Pogled iza scene akvarija"
Video filmić "Iza scene akvarija" (https://www.aquariumkarlovac.com/video/) prikazuje način funkcioniranja na primjeru jednog akvarija sa tehnološkog aspekta, potom uzgoj vlastite žive hrane zooplanktona, te naposljetku čišćenje velikog akvarija od strane ronioca. Zavirite iza scene i zaronite s nama ispod površine!
09.00 - 00.00
div
Live stream najvećeg akvarija sa najatraktivnijim primjercima riba
Na web stranici na linku https://aquariumkarlovac.com/aquatika-uzivo/ možete vidjeti prijenos uživo najvećih primjeraka riba, od kojih se posebno ističu jesetre, koje su kao vrsta starije od doba dinosaura, a svojim izgledom podsjećaju na morske pse. Želimo omogućiti svima koji trenutno ne mogu doći posjetiti akvarij uživo, da putem live stream-a mogu vidjeti najatraktivnije primjerke riba.
09.00 - 00.00
div
Audio vodič kroz slatkovodni svijet
Audio vodič je dostupan na web stranici Aquatike (http://audiovodic.aquariumkarlovac.com/lang/hr/) te vas vodi kroz cjelokupan akvarijski postav pri tome dočaravajući cjelokupnu priču o rijeci, od njezina izvora do ušća, uz zanimljivosti o pojedinim vrstama riba. Idealno se nadopunjuje sa virtualnom šetnjom za potpuni dojam.
09.00 - 00.00
div
Nagradni natječaji na Facebook i Instagram profilu Aquatike
Sudjelujte na Facebook i Instagram profilu Aquatike u nagradnim natječajima te osvojite obiteljske ulaznice za akvarij. Razveselite sebe i svoje najdraže izletom u jedini slatkovodni akvarij u Hrvatskoj i zaronite s nama ispod površine hrvatskih rijeka i jezera!

Galerija

Sadržaj i oblikovanje programa: Javna ustanova AQUATIKA -SLATKOVODNI AKVARIJ KARLOVAC