Sažetak programa u Noći muzeja

Gradski muzej Križevci i ove se godine uključio u obilježavanje tradicionalne Noći muzeja. Zbog pandemije većina programa održati će se virtualno, a posjetitelji će poveznice na sadržajenaći na našoj stranici (http://www.gradski-muzej-krizevci.hr/?page_id=2791) koji će biti dostupni od 29. siječnja. Kao i svake godine posjetitelji će moći (ako mjere dozvole) u vremenu od 18 – 21 sat obići stalni postav Gradskog muzeja Križevci u Ulici Tome Sermagea 2, a u prostorima Likovne galerije Gradskog muzeja Križevci, Trg Antuna Nemčića 6/I, moći će se razgledati izložba "Od cehova do Čelika i nakon", naravno uz pridržavanje svih epidemioloških mjera te uz ograničeni broj posjetitelja.

Program

18.00 - 21.00
div
Otvoren stalni postav Gradskog muzeja Križevci
Kao i svake godine posjetitelji će moći u vremenu od 18 – 21 sat obići stalni postav Gradskog muzeja Križevci u Ulici Tome Sermagea 2, naravno uz pridržavanje svih epidemioloških mjera te uz ograničeni broj posjetitelja. Posjetitelji će moći razgledati Arheološku zbirku, Zbirku starog oružja, Kulturno-povijesnu zbirku, Etnografsku zbirku te ostale zbirke u stalnom postavu.
18.00 - 21.00
div
"Od Cehova do Čelika i nakon" u Likovnoj galeriji
https://mdc.hr/hr/mdc/publikacije/newsletter/newsletter-29-12-2020; https://www.mdc.hr/hr/kalendar/pregled-mjeseca/od-cehova-do-celika-i-nakon,104991.html?date=18-12-2020#.YAl77S2ZORs; http://www.gradski-muzej-krizevci.hr/?p=2721
18.00 - 23.00
div
Virtualni sadržaj iz Gradskog muzeja Križevci
Poveznice na Virtualni sadržaj moći ćete pronaći na stranici Gradskog muzeja Križevci na: http://www.gradski-muzej-krizevci.hr/?page_id=2791 Sadržaj će se moći pogledati od 29. siječnja nadalje. Djelatnici Gradskog muzeja Križevci pripremili su videomaterijale; stručno vodstvo, predstavljanje izložbe, predavanja i priču o posljednjoj "vještici".

Galerija

Sadržaj i oblikovanje programa: Gradski muzej Križevci