Sažetak programa u Noći muzeja

Noć muzeja 2019. u Gradskoj galeriji Striegl:

17.30-20.30 live stream glazbene emisije na temu filmske glazbe. Program je osmišljen u suradnji sa online radiom KLFM, a uključuje i kratke govorne priloge u kojima sudjeluju Sunčica Fratelić iz Kino kluba Split i filmski kritičar Erik Lončar.
18.00-19.00 radionica visokog tiska pod vodstvom kolektiva This Town Needs Posters
21.30-22.30 okrugli stol u sklopu izložbe ''Sve o jednoj sisačkoj mladosti na temu: Društvena i kulturna scena Siska tijekom 1980-ih godina
18.00-24.00 igranje online memory igrice s izborom radova Slave Striegla

Program

20.30 - 21.30
div
Okrugli stol u sklopu izložbe ''Sve o jednoj sisačkoj mladosti - filmski plakati iz zbirke Jima Shinebirda'': Društvena i kulturna scena Siska tijekom 1980-ih godina
Okrugli stol u sklopu izložbe ''Sve o jednoj sisačkoj mladosti'' okupi će protagoniste društvenog života Siska tijekom 80-ih godina 20. stoljeća koji će se dotaknuti relevantnih tema za razumijevanje društvenog i kulturnog života Siska u tom periodu.
17.30 - 20.30
div
Live stream glazbene emisije na temu filmske glazbe u suradnji s KLFM radiom
Live stream glazbene emisije na temu filmske glazbe. Program je osmišljen u suradnji sa online radiom KLFM, a uključuje i kratke govorne priloge u kojima sudjeluju Sunčica Fratelić iz Kino kluba Split i filmski kritičar Erik Lončar.
18.00 - 19.00
div
Radionica visokog tiska pod vodstvom kolektiva This Town Needs Posters
Na radionici će polaznici imati priliku upoznati se s osnovnim principima izrade i korištenja tiskarske forme te s jednostavnim i svakodnevnim alatima koji se koriste prilikom tiska. Svaki od polaznika imat će priliku otisnuti niz tekstualnih znakova koji će se potom formatirati i uvezati u zajedničku publikaciju kojom se dokumentira radionica.
18.00 - 23.00
div
Online memory igrica
Posjetitelji će moći igrati online memory igricu s izborom radova Slave Striegla.

Sadržaj i oblikovanje programa: Gradska galerija Striegl