Sažetak programa u Noći muzeja

Upoznajte se s trenutnim projektima Galerije umjetnina kroz online program koji smo pripremili za Noć muzeja. U 19 sati pratite preko platforme Zoom i našeg facebook profila razgovor umjetnice Maje Gjajić i kustosice Maje Flajsig o izložbi Arhiva sjećanja koja je kao dobitnik natječaja A4/3. izdanje trenutno postavljena u Galeriji umjetnina. Od 20 do 22 sata ćemo na muzejskim facebook i instagram profilima kroz kratke razgovore s kustosicama i umjetnicima predstaviti izložbu Drugi grad – izbor radova splitskih i dubrovačkih umjetnika/ca koju smo realizirali u suradnji s Umjetničkom galerijom Dubrovnik.

Program

19.00 - 20.00
div
Razgovor s umjetnicom: Maja Gjajić i Maja Flajsig
U 19 sati pratite preko platforme Zoom i našeg facebook profila razgovor umjetnice Maje Gjajić i kustosice Maje Flajsig o izložbi Arhiva sjećanja koja je kao dobitnik natječaja A4/3. izdanje trenutno postavljena u Galeriji umjetnina.
20.00 - 22.00
div
Predstavljanje izložbe Drugi grad
Kroz kratke razgovore s kustosicama i umjetnicama od 20 do 22 sata ćemo na muzejskim facebook i instagram profilima predstaviti izložbu Drugi grad – izbor radova splitskih i dubrovačkih umjetnika/ca koju su zajednički realizirali Galerija umjetnina i Umjetnička galerija Dubrovnik.

Galerija

Sadržaj i oblikovanje programa: Galerija umjetnina