Sažetak programa u Noći muzeja

Dječji vrtići koji djeluju na području Grada Križevaca ove su se godine ujedinili u obilježavanju Noći muzeja s temom ,,Kreativno i zajedno za zdraviji grad''.
Društvene promjene koje nas prate zadnje dvije godine, ponukale su nas na promišljanje o usvajanju zdravijih navika kroz razne aktivnosti koje su odgojitelji pripremili s djecom.
Dječji radovi odgovorit će na pitanja poput: ''kako izgleda postupak reciklaže papira; kako možemo proizvesti med od maslačka; zašto je kretanje važno za naše zdravlje, te što je to energija i koji su to izvori energije i na koje načine je možemo stvarati...''
Drugu godinu zaredom, Dječji vrtić Križevci u suradnji s Turističkom zajednicom, uz podršku Grada Križevaca sudjeluje u ovoj manifestaciji.

Program

16.00 - 18.00
div
Kreativno i zajedno za zdraviji grad
Dječji vrtići koji djeluju na području Grada Križevaca ove su se godine ujedinili u obilježavanju Noći muzeja s temom ,,Kreativno i zajedno za zdraviji grad''. Društvene promjene koje nas prate zadnje dvije godine ponukale su nas na promišljanje o usvajanju zdravijih navika kroz razne aktivnosti koje su odgojitelji pripremili s djecom.

Galerija

Sadržaj i oblikovanje programa: Dječji vrtić Križevci