Sažetak programa u Noći muzeja

Arheološki muzej Osijek u Noći muzeja priprema raznovrstan program za sve uzraste. Posjetitelji će moći razgledati stalne postave muzeja "Prapovijest" i "Seoba naroda i srednji vijek". Najmlađi posjetitelji moći će sudjelovati na igraonicama posebno osmišljenima za Noć muzeja, dok će oni malo stariji moći uživati u posebnom glazbeno vizualnom programu. Tijekom cijelog trajanja manifestacije posjetitelji će moći kupiti publikacije koje je izdao Arheološki muzej Osijek po promotivnim cijenama.

Program

18.00 - 01.00
div
Stalni postav Arheološkog muzeja Osijek
U Noći muzeja posjetitelji mogu razgledati stalne postave Arehološkog muzeja Osijek "Prapovijest" i "Seoba naroda i srednji vijek"
18.00 - 01.00
div
Promotivna prodaja publikacija Arheološkog muzeja Osijek
Tijekom Noći muzeja posjetitleji će moći kupiti publikacije Arheološkog muzeja Osijek po promotivnim cijenama.
22.00 - 01.00
div
Glazbeno - vizualni program
21:30 - 00:30 glazbeni program - In Da Sofa - muzejski lounge w/ Fixsell Art
18.00 - 20.00
div
Radionica za djecu - "Napravi okvir i ponesi kući fotku iz muzeja"
Radionica za djecu - "Napravi okvir i ponesi kući fotku iz muzeja" 1. razgledavanje različith predmeta po stalnom postavu muzeja i odabir najkul predmeta 2. izrada kartonskih okvira i oslikavanje istih najdražim predmetom u stalnom postavu 3. fotkanje i umetanje fotografije
18.00 - 01.00
div
PUTOVIMA OSNIVAČA SLAVONSKIH MUZEJA
Muzejska udruga istočne Hrvatske odlučila je spojiti gradove, a muzeje približiti istinskim zaljubljenicima u kulturnu baštinu. U 18:00 sati započinje poutovanje organizranim autobusnim prijevozom iz Osijeka prema najistočnijem hrvatskom gradu u Muzej grada Iloka prema Muzeju vučedolske kulture i naposlijetku u Gradski muzej Vukovar.

Sadržaj i oblikovanje programa: Arheološki muzej Osijek