Sažetak programa u Noći muzeja

Arheološki muzej Narona Vas poziva na virtualni obilazak preko poveznica na muzejskim web stranicama. Razgledajte inače nedostupne dijelove stalnog postava ispod podnih rešetki, upoznajte se s 3D rimskim carevima i članovima njihovih obitelji te razgledajte grafički rekonstruirani hram, a obilazak drugih naronitanskih lokaliteta nastavite putem poveznica na virtualnoj krovnoj terasi muzeja. Za one koji će ipak prošetati u petak navečer, 29. siječnja 2021., u izlogu starog prostora Gradske knjižnice organizirana je izložba Rimska noć u Naroni – prvih deset godina te video projekcija na video zidu u centru Metkovića. Pozivamo Vas da razgledate izložbu te nas virtualno obiđete u Noći muzeja, a nadamo se skorom susretu uživo u Vidu.

Program

18.00 - 01.00
div
Virtualni obilazak Arheološkog muzeja Narona
Pozivamo Vas na virtualni obilazak Muzeja preko poveznica na muzejskim web stranicama: http://www.a-m-narona.hr/postav/ i https://www.a-m-narona.hr/3d-virtualna-setnja/. Razgledajte stalni postav i grafički rekonstruirani hram, upoznajte se s 3D rimskim carevima i članovima njihovih obitelji , a obilazak drugih naronitanskih lokaliteta nastavite putem poveznica na virtualnoj krovnoj terasi muzeja.
18.00 - 01.00
div
Izložba i video projekcija Rimska noć u Naroni – prvih deset godina u Metkoviću
Za one koji će ipak prošetati u petak navečer, 29. siječnja 2021., u izlogu starog prostora Gradske knjižnice organizirana je izložba Rimska noć u Naroni – prvih deset godina te video projekcija na video zidu u centru Metkovića.

Galerija

Sadržaj i oblikovanje programa: ARHEOLOŠKI MUZEJ NARONA