Veterinarski fakultet

SAŽETAK PROGRAMA U NOĆI MUZEJA

 

Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu ove se godine pridružio manifestaciji Noć muzeja 2018. koja će se održati 26. siječnja, a tema je „Muzeji i sport – brže, više, jače…citius, altius, fortius“. Tog dana, u vremenu od 18 do 23 sata, posjetiteljima ćemo omogućiti obilazak i upoznavanje zanimljive muzejske građe Veterinarskoga fakulteta na Zavodu za anatomiju, histologiju i embriologiju, Zavodu za stočarstvo, Zavodu za veterinarsku patologiju i Zavodu za sudsko i upravno veterinarstvo.

Iznimno nam je zadovoljstvo što među nastavnicima Veterinarskoga fakulteta, i u prošlosti i danas, osim što imamo vrhunskih znanstvenika i stručnjaka, imamo i vrhunskih sportaša, pa ćemo tijekom Noći muzeja moći saznati mnoge zanimljive podatke o njihovim paralelnim karijerama sportaša i znanstvenika.

S obzirom na to da se i životinje bave sportom, tijekom večeri ćemo u suradnji s članovima Kluba za obuku službenih i sportskih pasa – KOSSP Zagreb demonstrirati nekoliko kinoloških sportova – agility, rally agility i dog dancing, ukoliko dopuste vremenske prilike.

Posebno smo ponosni da ćemo vrata našeg Fakulteta otvoriti posjetiteljima s njihovim kućnim ljubimcima, tako da se večernju šetnju mogu spojiti s ugodnim druženjem na Veterinarskom fakultetu.

Veterinarski fakultet - PROGRAM


18:00 - 23:00
Muzejska građa Zavoda Veterinarskog fakulteta / STRUČNO VODSTVO

U sklopu manifestacije Noć muzeja 2018. na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu posjetiteljima ćemo omogućiti obilazak i upoznavanje zanimljive muzejske građe Veterinarskoga fakulteta na Zavodu za anatomiju, histologiju i embriologiju, Zavodu za stočarstvo, Zavodu za veterinarsku patologiju i Zavodu za sudsko i upravno veterinarstvo.

19:00 - 22:00
Demonstracija kinoloških sportova / PREDSTAVLJANJE

Ukoliko nam vremenske prilike dopuste, članovi Kluba za obuku službenih i sportskih pasa - KOSSP "Zagreb" u nekoliko termina demonstrirat će posjetiteljima kinološke sportove: agility i rally obedience u prostoru kolonada Veterinarskog fakulteta.

Sadržaj i oblikovanje programa: Veterinarski fakultet

Veterinarski fakultet

Heinzelova 55

Zagreb

Grad Zagreb

18:00 - 23:00h

012390113

pr@vef.hr

2000