MMC Dražen Petrović

SAŽETAK PROGRAMA U NOĆI MUZEJA

Posjetitelji će u Noći muzeja moći razgledati stalni postav koji kronološki prati Draženov životni put i karijeru – od Šibenika, preko Zagreba i Madrida do NBA lige, kao i uspjehe s reprezentacijom.

Osim stalnog postava posjetitelji će moći pogledati i izložbu o deset godina djelovanja Muzejsko-memorijalnog centra Dražen Petrović. Uz brojne video i foto materijale dostupne na info-pultovima svaki puni sat posjetitelji će moći pogledati i projekciju desetominutnog dokumentarnog filma.

Tijekom cijele večeri bit će otvorena i muzejska suvenirnica s bogatom ponudom prigodnih suvenira. Uz ponudu dresova, lopte, DVD-a, stripa, šalice i majice, novost je knjiga australskog autora Todda Spehra Život i ostavština košarkaškog

Mozarta.

MMC Dražen Petrović - PROGRAM


18:00 - 22:00 h
Stalni postav / IZLOŽBA

Posjetitelji će u Noći muzeja moći razgledati stalni postav koji kronološki prati Draženov životni put i karijeru – od Šibenika, preko Zagreba i Madrida do NBA lige, te uspjehe s reprezentacijom.

18:00 - 22:00 h
10 godina muzeja / IZLOŽBA

Tema izložbe je obilježavanje 10 godina od otvorenja Muzejsko-memorijalnog centra Dražen Petrović. Izložbom će se predstaviti djelovanje muzeja kroz deset godina s istaknutim pojedincima iz svijeta sporta koji su ga posjetili, sportskim delegacijama, školskim grupama, povremenim izložbama, izdanjima muzeja, spomen-sobom u Šibeniku i dr.

18:00 - 22:00 h
Dokumentarni film / PROJEKCIJA

Svakog punog sata prikazivat će se desetominutni film o Draženu, autora Ivana Klifa Marušića.

18:00 - 22:00 h
Muzejska suvenirnica / OSTALO

Tijekom Noći muzeja biti će otvorena i muzejska suvenirnica koja u ponudi ima: dresove, šalice, majice, magnete, lopte, strip, monografiju, te najnovije izdanje Život i ostavština košarkaškog Mozarta, australskog autora Todda Spehra.

18:00 - 22:00 h
Multimedijalni sadržaj na info pultovima / PROJEKCIJA

Na info pultovima dostupan je velik broj edukativnog i multimedijalnog sadržaja. Kroz video materijale, velik broj fotografija i teksta, posjetitelji se mogu detaljno upoznati sa životom i karijerom Dražena Petrovića. Najmlađi se mogu zabaviti i igranjem memorija ili slaganjem puzzli.

Sadržaj i oblikovanje programa: MMC Dražen Petrović

MMC Dražen Petrović

Savska cesta 30

Zagreb

Grad Zagreb

18:00 - 22:00h

01/4843146

promo@drazenpetrovic.net

2000