Lošinjski muzej

SAŽETAK PROGRAMA U NOĆI MUZEJA

Ove godine Lošinjski muzej navršava 10. godišnjicu od osnutka te će ovom prigodom započeti njeno obilježavanje.
„Naših prvih 10!“ izložba je na kojoj će se kroz različite teme predstaviti rad Lošinjskog muzeja. Saznajte kako smo rasli i učili prve korake, radili prve stalne postave, prve izložbe, prva predavanja… Sve to, i još mnogo više, možete vidjeti na Noći muzeja. Povijest Lošinjskog muzeja, izložbe, radionice, prijatelji muzeja… samo su neke od tema kojima ćemo obnoviti sjećanja i prisjetiti se našeg dugogodišnjeg druženja s Vama koje se nastavlja i ovaj put.

Posjetitelji i prijatelji muzeja pozvani se da donesu predmete koji ih podsjećaju na važne događaje i lijepe uspomene koje su doživjeli u proteklih 10 godina, bilo da je to iz poslovne ili privatne sfere njihova života. Ovo je prigoda u kojoj ćemo se družiti i zajedno veseliti zbog svojih i tuđih uspjeha.

Lošinjski muzej - PROGRAM


18:00 - 24:00 h
Naših prvih 10! / IZLOŽBA

Ove godine Lošinjski muzej navršava 10. godišnjicu od osnutka te će ovom prigodom započeti njeno obilježavanje. „Naših prvih 10!“ izložba je na kojoj će se kroz različite teme predstaviti rad Lošinjskog muzeja. Povijest Lošinjskog muzeja, izložbe, radionice, prijatelji muzeja… samo su neke od tema kojima ćemo obnoviti sjećanja i prisjetiti se dugogodišnjeg druženja s posjetiteljima i prijateljima muzeja koje se nastavlja i ovaj put. Ljubitelji muzeja su pozvani da donesu predmete i uspomene koje ih vezuju uz lijepe događaje i postignuća u njihovom životu u proteklih 10 godina.

Sadržaj i oblikovanje programa: Lošinjski muzej

Lošinjski muzej

Vladimira Gortana 35, 51550 Mali Lošinj

Mali Lošinj

Primorsko-goranska

18:00 - 24:00h

051 233 614

info@muzej.losinj.hr

400