Klub mladih Rijeka

Klub mladih Rijeka - PROGRAM


18:00 - 01:00 h
Otvorenje izložbe “Svijet nije crno-bijeli: Otputuj i oboji ga!” / IZLOŽBA

„Svijet nije crno-bijeli: Otputuj i oboji ga!“ izložba je mlade umjetnice Martine Brkić, studentice prve godine Akademije primijenjene umjetnosti u Rijeci. Tematika izložbenih slika su problemi u svijetu prema Ciljevima održivog razvoja propisanih od Ujedinjenih naroda. Želja umjetnice je osvijestiti druge o problemima u svijetu, ali i zajednici te ih upoznati s načinima kojima se ti problemi malim koracima mogu rješavati. Izložba je podržana od AIESEC-a, najveće globalne organizacije mladih. Otvorenje će, uz kratku riječ umjetnice i ostalih sudionika otvorenja, popratiti i glazbene izvedbe Nicole Vidak iz Labina, mlade glazbenice, studentice klavira na Konzervatoriju „Giuseppe Tartini“ u Trstu.

19:30 - 20:30 h
Prezentacija “Crno-bijeli svijet” / PREDAVANJE

Prezentacija „Crno-bijeli svijet predstavit će aktualne probleme u svijetu kroz primjere država gdje su ti problemi najzastupljeniji. Također, detaljnije će biti opisani Ciljevi održivog razvoja, njihova svrha i plan međunarodnog razvoja do 2030. godine.

21:00 - 22:00 h
Prezentacija “Kako upoznati i obojiti svijet?” / PREDAVANJE

Kroz ovih sat vremena predstavit će se AIESEC volonterske razmjene na kojima se rješavaju problemi kroz Ciljeve održivog razvoja. Prezentaciju će upotpuniti iskustvo jedne riječke volonterke koja je kroz AIESEC volontersku praksu upoznala i obojila „svijet“.

Sadržaj i oblikovanje programa: Klub mladih Rijeka

Klub mladih Rijeka

Erazma Barčića 9A

Rijeka

Primorsko-goranska

18:00 - 01:00h

+385958533003

klubmladihrijeka@gmail.com

150