Informativno-multimedijski centar HNS-a

SAŽETAK PROGRAMA U NOĆI MUZEJA

Noć muzeja 2018. koncipirana je kao dinamična manifestacija, a pod naslovom i olimpijskim geslom: Muzeji i sport. Informativno- multimedijalni centar Hrvatskog nogometnog saveza poziva sve sportaše, zaljubljenike u sport i kulturu da posjete prostor centra “Budi ponosan”. Ovim putem najavljujemo da će se uz stalni postav organizirati i nagradna igra u kojoj svaki posjetitelj može osvojiti zanimljive nagrade.

 

 

 

Informativno-multimedijski centar HNS-a - PROGRAM


18:00 - 24:00
Povijest hrvatskog nogometa / IZLOŽBA

Prostor HNS-ovog centra "Budi ponosan" zamišljen je kao nogometni stadion. U prvom dijelu, "svlačionici", posjetitelji se mogu putem ekrana, ilustracija i artefakata upoznati s bogatom poviješću hrvatskog nogometa. Dio "svlačionice" su i ormarići s podsjetnikom na sve nastupe hrvatske reprezentacije na velikim natjecanjima, a koji zajedno prikazuju ilustraciju s fotografijom osvajanja bronce na Svjetskom prvenstvu 1998. godine. Posjetitelji potom kroz prigodan "tunel" izlaze na "teren" gdje se upoznaju sa "Zidom slavnih" - najvećim imenima hrvatskog nogometa. Putem interaktivnih ekrana, posjetitelji mogu još dublje zaviriti u povijest hrvatskog nogometa, ali i sudjelovati u izboru 11 najboljih golova, utakmica, napadača... Posjetitelji mogu vidjeti utakmice i golove koji su obilježili hrvatski nogomet, brojne trofeje i nagrade, a nisu zaboravljeni ni mali nogomet i ženski nogomet. Cijeli centar prilagođen je i posjetiteljima iz drugih zemalja jer je sav sadržaj dostupan na engleskom jeziku.

18:00 - 24:00
Nagradna igra "Budi ponosan" / OSTALO

Nagradna igra u kojoj svaki posjetitelj može ispuniti letak i odgovoriti na nagradna pitanja. Dvadeset najsretnijih posjetitelja koji točno odgovore na pitanja bit će nagrađeni suvenir loptom HNS-a s potpisima svih A repezentativaca.

Sadržaj i oblikovanje programa: Informativno-multimedijski centar HNS-a

Informativno-multimedijski centar HNS-a

Petrinjska 2

Zagreb

Grad Zagreb

18:00 - 24:00h

01/409-3300

boris.durlen@hns-cff.hr

652