Gradska Galerija Zabok

SAŽETAK PROGRAMA U NOĆI MUZEJA

U organizaciji Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok i u suradnji s Velikom galerijom grada Zaboka, a pod pokroviteljstvom Grada Zaboka i KZŽ i ove školske godine, povodom Noći muzeja 2017. održava se Vizualni projekt pod nazivom “Šišmiš u likovnom stvaralaštvu djece i mladih”. Cilj projekta je umrežavanje škola u županiji u području vizualnih umjetnosti te njihovo zajedničko uključivanje u aktualna zbivanja u kulturi i umjetnosti.
Likovno stvaralaštvo učenika osnovnih škola KZŽ, zajedno s radovima srednjoškolaca Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, bit će postavljeni na reprezentativnoj izložbi 27. siječnja 2017. u 18 sati u Velikoj galeriji grada Zaboka.
Ovom inicijativom želimo što više djece i mladih uključiti u aktivno sudjelovanje u tom kulturnom događaju. Izložba učeničkih radova pružiti će jedinstveni uvid u kreativnost i vizualnu kulturu mladih KZŽ, te će na taj način obogatiti kulturni život Županije. Ujedno će biti platforma za promicanje vizualne kulture i umjetnosti općenito, a nadamo se i poticaj za buduću suradnju među nastavnicima u spomenutom području.
Neki od učenika izlagača imat će jedinstvenu priliku vidjeti svoj rad po prvi puta u velikom galerijskom prostoru, te biti u mogućnosti razmijeniti iskustva i ideje s ostalim sudionicima izlagačima.

Gradska Galerija Zabok - PROGRAM


18:00 - 00:00 h
Šišmiš u likovnom stvaralaštvu djece i mladih / IZLOŽBA

Vizualni projekt pod nazivom "Šišmiš u likovnom stvaralaštvu djece i mladih". Cilj projekta je umrežavanje škola u županiji u području vizualnih umjetnosti te njihovo zajedničko uključivanje u aktualna zbivanja u kulturi i umjetnosti. Likovno stvaralaštvo učenika osnovnih škola KZŽ, zajedno s radovima srednjoškolaca Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, bit će postavljeni na reprezentativnoj izložbi.

18:00 - 18:30 h
Modna revija / MODNA REVIJA

18:00 - 18:30 h
Glazbeni nastup / KONCERT

Sadržaj i oblikovanje programa: Gradska Galerija Zabok

Gradska Galerija Zabok

Zivtov trg 10

Zabok

Krapinsko-zagorska

18:00 - 00:00h

0997071949

bojanin.mail@gmail.com

200