Conoko d.o.o.

SAŽETAK PROGRAMA U NOĆI MUZEJA

Izložba. Svi znamo da naši muzeji baštine izuzetno bogato kulturno-povijesno nasljeđe i samim time mogu biti izuzetno zanimljiva destinacija u turizmu.

U prostoru vidikovca – Zagreb 360°, na zadnjem katu (16.) zagrebačkog nebodera, predstavit ćemo  više od 30 muzeja iz cijele Hrvatske sa po tri zanimljive priče pod motom “jeste li znali…”, a kako bi doživljaj bio potpun, svaki posjetitelj će na ulazu dobiti 3D naočale jer su fotografije koje prate svaku priču u 3D-u.

Ove godine tema je sport, a naš poseban gost bit će „Muzej športa Split“ i Kuća slave splitskog sporta. Posebno ćemo predstaviti naša tri svjetski poznata sportaša, koji su svojim rezultatima zaslužili biti u Kući slave splitskog sporta. Posjetitelji će moći vidjeti: Slomljeni reket (jedan od…) Gorana Ivaniševića, Originalne kopačke Frane Matošića i Pobjednički pojas Branka Cikatića.

Dinosauri u virtualnoj stvarnosti. Jeste li znali da je na brijunskom otočju do danas pronađeno preko 200 otisaka stopala dinosaura? To nije mala stvar i zato ćemo u sklopu toga, posjetiteljima omogućiti „druženje“ s više vrsta tih mega životinja koji su svojevremeno vladali zemljom. Potpuni doživljaj virtualne stvarnosti ćete moći doživjeti uz pomoć Oculus rift tehnologije.

Igre i nagrade. Svaki posjetitelj će dobiti letak s pitanjem na koji će trebati napisati odgovor. Ispunjeni letak će se ubacivati u posebno pripremljen sanduk. Ispravan odgovor i malo sreće prilikom izvlačenja može vam donijeti jednu od 15 nagrada naših sponzora. A sponzori su iz cijele hrvatske: hotelske kuće, wellness centri, vinari, ugostitelji… popis nagrada možete vidjeti na FB stranicama Smart Guide.

I na kraju party. Iza pola noći, nakon izložbe organiziramo druženje za koje treba platiti ulaznicu s kojom dobivate neograničeno:: „živu” glazbu, domaću hranu, pića naših vinara… S animatorima ćemo se igrat, plesati, pjevati, veseliti se i družiti se …i sve tako do sitnih jutarnjih sati.  Više o svemu na FB stranicama Smart Guide.

Conoko d.o.o. - PROGRAM


18:00 - 00:00
Izložba / IZLOŽBA

Svi znamo da naši muzeji baštine izuzetno bogato kulturno-povijesno nasljeđe i samim time mogu biti izuzetno zanimljiva destinacija u turizmu. U prostoru vidikovca - Zagreb 360°, na zadnjem katu (16.) zagrebačkog nebodera, predstavit ćemo više od 30 muzeja iz cijele Hrvatske sa po tri zanimljive priče pod motom "jeste li znali...", a kako bi doživljaj bio potpun, svaki posjetitelj će na ulazu dobiti 3D naočale jer su fotografije koje prate svaku priču u 3D-u. Ove godine tema je sport, a naš poseban gost bit će „Muzej športa Split“ i Kuća slave splitskog sporta. Posebno ćemo predstaviti naša tri svjetski poznata sportaša, koji su svojim rezultatima zaslužili biti u Kući slave splitskog sporta. Posjetitelji će moći vidjeti: Slomljeni reket (jedan od…) Gorana Ivaniševića, Originalne kopačke Frane Matošića i Pobjednički pojas Branka Cikatića.

18:00 - 00:00
Dinosauri - virtualna stvarnost / IGRAONICA

Jeste li znali da je na brijunskom otočju do danas pronađeno preko 200 otisaka stopala dinosaura? To nije mala stvar i zato ćemo u sklopu toga, posjetiteljima omogućiti „druženje“ s više vrsta tih mega životinja koji su svojevremeno vladali zemljom. Potpuni doživljaj virtualne stvarnosti ćete moći doživjeti uz pomoć Oculus rift tehnologije.

18:00 - 6:00
Igre i nagrade / IGRAONICA

Svaki posjetitelj će dobiti letak s pitanjem na koji će trebati napisati odgovor. Ispunjeni letak će se ubacivati u posebno pripremljen sanduk. Ispravan odgovor i malo sreće prilikom izvlačenja može vam donijeti jednu od 15 nagrada naših sponzora. A sponzori su iz cijele hrvatske: hotelske kuće, wellness centri, vinari, ugostitelji… popis nagrada možete vidjeti na FB stranicama Smart Guide.

00:00 - 6:00
Druženje do sitnih jutarnjih sati / ZABAVNI PROGRAM

I na kraju, Iza pola noći, nakon izložbe organiziramo druženje za koje treba platiti ulaznicu s kojom dobijate neogranićeno: „živu" glazbu, domaću hranu, pića naših vinara... S animatorima ćemo se igrat, plesati, pjevati, veseliti se i družiti se ...i sve tako do sitnih jutarnjih sati. Više o svemu na FB stranicama Smart Guide.

Sadržaj i oblikovanje programa: Conoko d.o.o.

Conoko d.o.o.

Ilica 1

Zagreb

Grad Zagreb

18:00 - 6:00h

099 200 1213

nec@astarta.hr

0