Centar za kulturu Trešnjevka

SAŽETAK PROGRAMA U NOĆI MUZEJA

U Noći muzeja predstavlja nam se Odsjek za medijski dizajn Sveučilišta Sjever iz Koprivnice, kroz izložbu, četiri  radionice koje vode njihovi studenti, te kroz projekcije radova studenata (fotografije, filmovi, radio-drama) u dvorani Cekate-a.  Oni su nastali na kolegijima koje vode profesori Igor Kuduz, Simon Bogojević Narath, Dubravko Kuhta, Winton Afrić, Niko Mihaljević, Andro Giunio i Iva-Matija Bitanga. Radovi su iz područja grafičkog dizajna, multimedije, fotografije, ilustracije, i scenografije.

 

Centar za kulturu Trešnjevka - PROGRAM


18:30 - 19:30 h
ALISA U ZEMLJI ČUDESA / RADIONICA

Scenografsku radionicu voditi će Lucija Gudek, studentica 3.godine, a na njoj će se zajedno s polaznicima izrađivati scenografija za predstavu Alisa u zemlji čudesa. Maketa će se izraditi od kartona, papira, plastelina.

18:30 - 19:30 h
RADIONICA UVEZA / RADIONICA

Radionicu će voditi Monika Matak, nekadašnja studentica Sveučilišta sjever, te će uz njeno vodstvo polaznici izraditi i uvezati katalog izložbe koju otvaramo u Noći muzeja. Uz pomoć rezalice, igle, papira i uz visoke doze kreativnosti naučit će se najosnovnija tehnika uveza.

19:00 - 20:00 h
RADIONICA KALIGRAFIJE / RADIONICA

Radionicu kaligrafije voditi će Leo Kirinčić, student 1. godine. Polaznici će uz pomoć voditelja isprobati kinesku vještinu ispisivanja slova tušem na papiru. Kist, pisanje, slikanje, sve u jednom..

19:00 - 20:00 h
FOTOGRAFSKA RADIONICA / RADIONICA

Voditelj radionice je Filip Reberski, student 1.godine, a tema radionice kadriranje. Pridružite se i naučite osnove kadriranja a možda i još ponešto o fotografiji

18:00 - 23:00 h
Filmska projekcija i radio-drama / PROJEKCIJA

Paralelno sa trajanjem izložbe i radionica, u velikoj dvorani Cekate-a i u foajeu, vrte se projekcije filmova studenata. Bit će tu zaista svega-eksperimentalnih filmova, animacije, kratkih formi, pa čak i radio-drame.

18:00 - 23:00 h
ZAVRŠNI RADOVI / IZLOŽBA

Kroz ovu izložbu predstavit će nam se odjel za Medijski dizajn Sveučilišta Sjever iz Koprivnice. Radovi su rađeni na kolegijima koje vode profesori Igor Kuduz, Simon Bogojević Narath, Dubravko Kuhta, Winton Afrić, Niko Mihaljević, Andro Giunio i Iva-Matija Bitanga. Radovi su iz područja grafičkog dizajna, multimedije, fotografije, ilustracije, i scenografije.

Sadržaj i oblikovanje programa: Centar za kulturu Trešnjevka

Centar za kulturu Trešnjevka

Park Stara Trešnjevka 1. Zagreb

Zagreb

Grad Zagreb

18:00 - 23:00h

091 3027 412

modulor@cekate.hr

200