Akademija primijenjenih umjetnosti

SAŽETAK PROGRAMA U NOĆI MUZEJA

Na Akademiji primijenjenih umjetnosti bit će postavljena izložba studentskih radova. Izložba je zamšljena kao pregled rada studenata i reprezentativno događanje koje prezentira mogućnosti i dostignuća  budućih mladih umjetnika. Na izložbi će biti moguće pogledati rad studenata svih godina studija i disciplina – primijenjena umjetnost, likovna pedagogija, vizualne komunikacije i grafički dizajn te gluma.

Akademija primijenjenih umjetnosti ima kapacitet generatora vizualnih dobara grada Rijeke te je uz kvalitetan rad studenata i kvalitetan profesorski kadar jedno od edukativnih kulturnih sjedišta grada Rijeke koje organizira brojne radionice i izložbe otvorene za građanstvo.  Posjetitelji su pozvani obratitit se studentima prisutnim na izložbi sa upitima o procesima rada i tehnologiji izvedbe kao i području umjetnosti koje je u današnje doba sve prisutnije sredstvo komunikacije koje dozvoljava neograničene mogućnosti izražavanja a također sveprisutna mogućnost eukacije, uživanja i zabave.

Akademija primijenjenih umjetnosti - PROGRAM


19:00 - 01:00
Izložba radova studenata / IZLOŽBA

Na Akademiji primijenjenih umjetnosti bit će postavljena izložba studentskih radova - zamišljena kao pregled dostignuća rada studenata svih godina studija. Studenti će biti prisutni na izložbi te dostupni za upite i razgovor s građanima.

Sadržaj i oblikovanje programa: Akademija primijenjenih umjetnosti

Akademija primijenjenih umjetnosti

Slavka Krautzeka 83

Rijeka

Primorsko-goranska

19:00 - 01:00h

051/228-880

dekanat@apuri.hr

250